Saturday, March 6, 2021

Swedish Cardamom Buns

I found a NICE recipe in which I can calculate as I like.  Here is the one.

https://www.carolinescooking.com/wprm_print/21712

And my calculation is for 12 buns.

It's not sweet than I thought so that I put powder sugar on them.  And need more cardamom....



生地用

  • 牛乳 1 カップ  (240ml)
  • ドライイースト 小さじ2 
  • 無塩バター大さじ4 
  • 砂糖 大さじ4 
  • カルダモン 小さじ1 
  • 小麦粉 US 3 カップ (1カップ 250ml)
  • 塩小さじ 1/4 

フィリング

  • 無塩バター 大さじ6 
  • 砂糖 大さじ6
  • カルダモン 小さじ2 

    パールシュガーか粒の大きめの砂糖小さじ2

作り方は英語をご参照ください。。。🙄



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